Dames schoenen

Avondje uit, stevige wandeling maken of een paar goede stappers om je werkdag door te komen? Flik Mode & Schoenen biedt kwaliteit, comfort en persoonlijke aandacht voor elke voet. Wij bieden een ruim assortiment damesschoenen. Samen gaan we op zoek naar de perfecte match. Met een ruim assortiment aan topmerken ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze service

Verscheidenheid aan schoenen

Bij Flik Mode & Schoenen bieden we een verscheidenheid aan schoenen. Voor een stevige wandeling, een dagje uit of casual voor thuis.. bij Flik ben je aan het juiste adres.

Schoenen op maat

Naast de collectie die we hebben staan, kunnen we verschillende modellen bestellen. Daarnaast werken we ook met breedtematen. Zo zit er voor elke voet iets tussen.

Verzorging nodig?

Kunnen je schoenen wel een opfrisbeurt gebruiken of gebruik je graag zooltjes? We hebben een breed assortiment aan onderhoudsartikelen en inlegzolen.

Voel het voorjaar aan je voeten

De dagen worden langer, het wordt warmer buiten en de vogels fluiten. En dat zie je ook terug in de collectie van dit seizoen. Vrolijke, open sandalen, sneakers voor elke gelegenheid en subtiele hakjes of stoere, western boots. Deze collectie heeft het allemaal!

Kom gezellig langs.

Wij staan voor u klaar en voorzien u graag advies.

Laat je inspireren

Onze merken