Sportcollectie

Flik Mode & Schoenen heeft naast de kleding en schoenen ook een sportcollectie. Hier focussen wij vooral op voetbal. Zo zijn wij vaste leverancier van een aantal sportverenigingen in de regio en al 25 jaar sponsor.

Voetbalschoenen, sportkleding, accessoires en tassen. Wij hebben alles om goed voorbereid de velden op te gaan!

Bereid je goed voor op aankomend sportseizoen!

Gelukkig mogen een groot deel van de jeugd en senioren weer een balletje trappen. Bereid je daarom goed voor op het voetbalseizoen met de collectie van Nike, Adidas en Hummel. 

Vaste leverancier van sportverenigingen 

Voor de voetbalverenigingen v.v. GOMOS, v.v. Veenhuizen, v.v. Zevenhuizen, v.v. SVZ, tennisvereniging NTV  en volleybalvereniging Invictus zijn wij trotse leverancier van sportartikelen. Van voetbalsokken tot tennisrackets of volleybalshirts, bij ons kun je als lid terecht voor alle sportartikelen van jouw club.

Op zoek naar een leverancier voor jouw vereniging? Klik hier om contact op te nemen.

PADEL RACKETS BIJ FLIK

Voor de echte padel fanatiekelingen onder ons! Wij hebben genoeg rackets op voorraad. Zit het er niet tussen? We kunnen verschillende modellen bestellen. Zo zit er voor iedereen wat bij!

Wij leveren rackets, ballen en kleding zo dat je volledig voorbereid het veld op kan gaan. 

Dus, wie daag jij straks uit voor een potje padel?

Trouwe sponsor

Al meer dan 25 jaar zijn wij trouwe sponsor van het tweede elftal van voetbalvereniging GOMOS. Wij hopen deze samenwerking nog lang voort te zetten.

Op zoek naar een sponsor voor jouw vereniging? Mail of bel ons en we kijken graag wat we voor elkaar kunnen betekenen.