Flik Mode & Schoenen

Kwaliteit scoort altijd

Al  25 jaar zetten Albert en Annet Flik zich in om de klant met een glimlach de deur uit te zien gaan. Met een variatie aan schoenen, kleding, sport en accessoires voor dames en heren is Flik Mode & Schoenen een begrip in Norg. Wij staan voor service, klantvriendelijkheid en een grote glimlach.

Lees meer over ons bedrijf!

Heb je vragen of wil je wat bestellen? Ga dan naar contact

Persoonlijk advies

Met een grote glimlach hopen we jou met een tevreden gevoel de winkel uit te zien lopen. Samen op zoek naar een paar goede schoenen of een nieuwe outfit? We staan voor je klaar.

Kwaliteit

Wij staan voor kwaliteit en zijn voortdurend bezig om dit te waarborgen. Wij bevinden ons in het middensegment en streven naar een goede prijs/ kwaliteitverhouding. Iets niet naar wens? Laat het weten en we kijken graag hoe we het op kunnen lossen.

Uitgebreid assortiment

In onze winkel stel je gemakkelijk je gehele outfit samen. Ons assortiment bestaat uit schoenen, kleding en modeaccessoires voor zowel heren als dames. Daarnaast bieden wij de sporters onder ons ook een mooi assortiment aan.

Moeilijke voeten? Annet heeft met haar ervaring als podoloog veel kennis op het gebied van zooltjes. Daarnaast verkopen we verschillende schoenenmerken die diverse breedtematen aanbieden.

Service

Onze service gaat verder dan alleen in de winkel. Zo bezorgen wij de artikelen gratis bij jouw thuis. Sinds de lockdown zijn we met onze bezorgauto op pad geweest om al onze klanten nog van dienst te kunnen zijn. Dit zetten we graag door. Zie je via de website of Social media wat voorbij komen wat je graag wilt passen? Bel ons en we brengen het langs!

Met service tot de deur wordt winkelen wel erg gemakkelijk!

 

NA 25 JAAR STOPT DE PODOLOGIE PRAKTIJK 

Na 25 jaar Flik Podologie heeft Annet besloten met de praktijk te stoppen.

Na 25 jaar is het tijd om de knoop door te hakken. Vanaf dit voorjaar legt Annet de focus op de winkel en daarmee is een eind gekomen aan vele jaren plezier in de praktijk. Vanwege de tijd, bijscholing en bezetting in de winkel is dit besluit genomen. Uiteraard zijn huidige klanten nog welkom voor eventuele nacontroles of kleine aanpassingen, maar Annet neemt geen nieuwe behandelingen meer aan.

Annet heeft zich 25 jaar met veel plezier en passie ingezet om klachten te behandelen en te voorkomen.

Elke maand bieden we onze klanten een nieuw assortiment kleding aan en gaan we meerdere keren per jaar op pad om de nieuwe collectie schoenen in te kopen. Hiervoor reizen we vaak naar Almere, Amsterdam of Nieuwegein. Hieronder geven we een inkijkje hoe dit er aan toegaat.

Inkoop

Onze winkel 

Onze winkel is gevestigd in een oude boerderij midden in het centrum. 

Benieuwd hoe het eruit ziet? Scroll dan door de foto’s voor een kijkje in onze winkel.