Schoenmode

Avondje uit, stevige wandeling maken of een paar goede stappers om je werkdag door te komen? Flik Mode & Schoenen biedt kwaliteit, comfort en persoonlijke aandacht voor elke voet. Samen gaan we op zoek naar de perfecte match. Met een ruim assortiment aan topmerken ben je bij ons aan het juiste adres.

 

S. Oliver Boots

Wel echt één van de eyecathers van dit seizoen. Hoge laarzen met veters tot bovenaan toe en een stoere zool. Dit seizoen bestaat voornamelijk uit stoere, hoge boots met veters, ritsen en studs. Laat je inspireren en neem vooral een kijkje in de winkel! 

Maruti Footwear

“We create beautiful shoes, both in design and quality”

Al een aantal seizoenen hebben we dit merk aan onze collectie toegevoegd. Maruti Footwear – een dames schoenenmerk met een breed scala aan verschillende stijlen. Maruti is te herkennen aan hun “touch of animal”, gespecialiseerd met hair on materiaal; van all-over prints tot kleine details van de schoen.

Dit najaar hebben we de leukste modellen weer ingekocht en de eerste boots en sneakers zijn al binnen. Kom snel langs en laat je verrassen door de nieuwe najaarscollectie!  

 

Onze Collectie